9 Ekim 2010 Cumartesi

Fatma Gülün Suçu Ne izle

Fatma gülün sunu nedir evet nedir bu kızın suçu :) arkadaşlar bu dizi hepimiz biliyoruzki ilk bölümünden beri büyük ses getirdi ve uzmanlar 100 yılın dizisi diye konuşmalar yapıyorlar.
Dizi ilk bölüm de reyting rekorları kırarak kurtlar vadisi pusu rekorunu kırmıştır. Tabi bu rekorun en büyük sebebi muhtemelen tecavüz sahnesidir, dizinin ertesi günü herkes diziyi konuştu
- yav neymiş bu fatma gül o ne sahneydi öyle gibi sözler dolandı durdu haftalarca öyle konular olduki iç çamaşırı satan dükkanlar bile 'fatma gülün donu geldi' diye tabelalar asıltılar, Ankaragücü taraftarları isi fatma gülün suçu ne diye slogan bile uydurmuşlardı. Fatmagülün suçu ne dizisinin son bölümlerini  izlemek isterseniz
www.fatmagulunsucuneizle.com sitesini tavsiye ederim.

-Fatma gülün suçu ne izle - son bölüm izle - full - online - bedeva - frgamanı izle

13 Eylül 2010 Pazartesi

Shooter – Tetikçi Filmi (Türkçe) Tek Parça izle

42072tetik
Ekleyen : OceanGirL
Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 11 Mayıs 2007
Yönetmen : Antoine Fuqua
Senaryo : Jonathan Lemkin , Stephen Hunter (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Peter Menzies Jr.
Müzik : Mark Mancina
Yapım : 2007, ABD , 124 dk.
OYUNCULAR Mark Wahlberg (Bob Lee Swagger) , Michael Pena (Nick Memphis) , Danny Glover (Isaac Johnson) , Kate Mara (Sarah Fenn) , Elias Koteas (Jack Payne) , Rhona Mitra (Alourdes Galindo) , Jonathan Walker (Louis Dobbler) , Justin Louis (Howard Purnell) , Tate Donovan (Russ Turner)
Film hakkında kısa bilgi:Mark Wahlberg eski bir keskin nişancıdır. Bu işleri uzun zaman önce bırakmış olmasına rağmen son bir görev için yeniden geri dönmesi istenir. Fakat kısa zaman içinde aslında bu görevin altında yatan büyük gerçeği farkına varacaktır.

Lütfen Bekleyin.Siyah Player Ekrana Gelecektir
MOZİLLA VEYA GOOGLE CHROME TARAYICISI KULLANINIZ

TEK PARÇA HD KALİTE İZLE.PARTLAR ARASI GEÇİŞ OTOMATİKTİR.PLAY TUŞUNA BASMANIZ YETERLİ





Deney Filmi Tek Part izle

4777697466
Ekleyen : OceanGirL
IMDB : 6,7
Yapım:2009 ~ ABD, Fransa, Kanada
Tür:Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Korku
Yönetmen:Vincenzo Natali
Senaryo:Vincenzo Natali, Antoinette Terry Bryant, Doug Taylor
Yapımcı:Guillermo del Toro, Steven Hoban
Görüntü Yönetmeni:Tetsuo Nagata
Müzik:Cyrille Aufort
Süre:1 saat 53 dk
Film Hakkında Kısa Bilgi:Clive ve Elsa, genetik mühendisliği dünyasının yıldızları olan iki bilim adamıdır. İkili, özellikle hayvan DNA’larını birleştirerek oluşturdukları yeni ve garip melez yaratıklarla yaptıkları çalışmalarıyla tanınmaktadır. Bu karizmatik çift, işin içine insan DNA’sını da karıştırarak yeni melezler oluşturmayı planlamaktadır. Çalışmalarını finanse eden ecza firması ise bu deneylerin kısa vadeli kârıyla ilgilenmektedir.Clive ve Elsa deneylerini gizlice yürütmeye devam ederler. Sonuç fiziksel ve ruhsal anlamda beklenmedik bir gelişme gösteren hayret verici bir yaratık olan DREN ’dir.. Dren, onların en vahşi hayallerinin ve daha da kötüsü en korkunç kabuslarının bile ötesindedir. Bu filmi izledikten sonra yorum yazmadan siteden ayrılmayalım lütfen :)









2 Eylül 2010 Perşembe